Nyheter

Workshop i handstående 14 April

CRfitness Studion bjuder in till workshop i handstående den 14 april.

Denna workshop är för dig som vill lära dig stå på händer eller som har tidigare erfarenhet av handstående. Den är organiserad på ett sätt för att hjälpa dig genom olika grundövningar för att öka styrkan och förståelsen i kroppen. Viss flexibilitet och styrka krävs men i huvudsak handlar positionerna om att förstå tyngdpunkter och positionering. Det är viktigt att träna med rätt teknik och förstå grunderna så vi kan kan träna på ett säkert och effektivt sätt. Handstående är en av de mest eftertraktade poser i yoga och en av de mest roliga kroppsrörelser att lära sig

Workshopen börjar med de absoluta grunderna och tar os steg för steg vidare mot mer avancerade övningar. Dessutom lär du dig att stärka, stabilisera och släppa spänningar i specifika områden som axlar, handleder och core, vilka alla är nödvändiga för att skapa en solid och stabil hanståendepraxis.

Om du är ny på handstående eller aldrig har testat att vara upp och ner, ger jag dig verktygen för att hjälpa dig övervinna den rädslan genom att bygga en kunskap och förståelse för att få dig till din första handstand. Du med tidigare erfarenhet och som är bekväm med inversioner, kommer med den erfarenhet du redan besitter ta dina kunskaper till den nivå som du har kämpat för att uppnå.

Plats: CRfitness Studion – Gredbyvägen 16 Eskilstuna
Tid: 12:00 – 15:00

OBS! Begränsat antal platser. Du bokar genom att köpa din plats i webbshoppen.

Köp din plats här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *