Det närmar sig med stormsteg och nu är det verkligen inte många veckor kvar innan det är dags för ankomst. Nu har jag gått in i vecka 34 och om jag räknar med att det är över när det gått 38 fulla så är det Max 5 veckor kvar. Det går fort. Jag har fullt upp med CRfitness som exploderat på socialamedier senare dagarna. Så mäktigt. Jag har idag passerat 1300 följare och det känns helt fantastiskt. Detta medför en hel hög med nya förfrågningar, beställningar och annat jobb kring företaget, så jag har inte tråkigt när jag ligger i soffan och knappt kan röra mig pga smärtor. Tillskillnad mot min förra graviditet som även den gjorde mig liggande om dagarna, då var jag SÅ uttråkad och hade verkligen ingenting annat än att plöja serier och lära mig sticka att göra. Så det det är fantastiskt att ha denna möjlighet att samtidigt kunna hjälpa så många att bli dom bästa vestionerna av sig själva när jag ändå bara ligger här. 
  
Magen börjar bli bra stor nu och det kliar i huden som är väldigt utspänd. Jag känner fortfarande pojkens huvud uppåt, vilket betyder att det kommer bli ett planerat snitt! Jätte tråkigt känner jag då jag verkligen vill föda, men det är inget att göra åt. Jag får skälla ut honom när han blir äldre sen? Tvillingarna växer som dom ska, fortfarande små men dom följer sin egen kurva. I morgon ska jag till barnmorskan och ta dom vanliga proverna, kolla hjärtljud och mäta magen. Sen på tisdag är det dags för ännu ett ultraljud för att se så de växer som dom ska, men även få bekräftat hur pojken ligger så dom kan planera in ett snittdatum. Om man får ett planerat snitt så gör dom det efter 38 fulla veckor, vilket i det här fallet kommer att falla in på min födelsedag den 16/2. Jag hoppas verkligen vi slipper det datumet så dom får ett eget datum. Okej, jag erkänner, så JAG får ha min födelsedag för mig själv?

Jag har grubblat en hel del över det här med snitt och det är bara till att gilla läget och hoppas på det bästa. Jag tycker att det känns otroligt obehagligt med ett sånt ingrepp, samt att läkningen efteråt kan ta så otroligt lång tid i jämförelse med en vanlig förlossning. Jag kommer inte att få lyfta mina egna barn på några veckor och det känns jätte tufft att  ens tänka tanken. Men men, allt blir bra, oavsett metod. Måste tänka positivt!

  
Den här bilden är tagen i vecka 39 med Elise. Herregud, jag ser ju liten ut där. Jag har redan passerat den där storleken på magen!

  
5 veckor till!! Vi får se hur stor den blir?