Vad är egentligen ett personligt kostschema?

Att äta är en del av livet, det är vi alla överens om, men vad vi äter – och meningarna om vad som anses vara god kosthållning – går isär. Alla människor behöver en balanserad fördelning av näringsämnen för att leva och må bra långsiktigt. Men när vi börjar tala i detalj om kvalitet och kvantitet väcks många frågor. Vad är en god fettkälla? Hur mycket behöver jag äta? Hur ofta? Med vårt unikt framtagna koncept ger vi dig den hjälp du behöver för att en gång för alla hitta en balanserad och hållbar livsstil.!

Det finns bara en av dig!

PT-Online Kostschema är för alla. Vi på CRfitness utgår från just dig och din kropp när vi utvecklar ditt kostschema, därför ber vi dig att först och främst fylla i en hälsodeklaration. Vi går igenom din nuvarande livsstil, hur mycket du rör på dig i vardagen, på jobbet och på fritiden. Vi ser även till faktorer som hur dina sömnvanor ser ut, om du har några befintliga hälsoproblem samt vad dina målsättningar är. Givetvis idkar vi tystnadsplikt och informationen du delar med oss är endast till för att vi på bästa sätt ska kunna utforma ditt kostschema.!

Vanlig mat för hela familjen.

Under 12 veckor coachar vi dig och följer upp din framgång genom vår databas där du får ett inlogg och bokför dina framsteg. Där får du också tillgång till vår receptbank med drygt 70 recept du enkelt kan laga hemma och äta utefter ditt kostschema. Vi erbjuder även vegetariska och veganska program för en extra avgift. Ditt kostschema utgår från frukost, lunch och middag samt i regel tre mellanmål. Recepten bygger på helt vanlig mat som du kan äta tillsammans med resten av familjen. Du kan därmed enkelt byta ut ingredienser och anpassa rätterna utefter smak och tycke – det ska vara gott att leva!!

Matsmart

Genom PT-Online Kostschema får du även hjälp med beteendeändring. Då vi dagligen behöver fatta beslut angående mat – och då vi aldrig haft så många valmöjligheter som idag – är det inte så underligt att vi ibland krånglar till det. Vår beteendeterapeut Linn Axelsson finns till förfogande för dig som deltagare genom att erbjuda kognitiv beteendeterapi online. Vi har valt att inkludera detta steg då vi vet att en hälsosam livsstil inkluderar så mycket mer än det du äter och hur du tränar. Vi vill att alla våra deltagare mår bra, inifrån och ut. Kom ihåg; förändringar startar i tanken.

Vägen bort från en kamp i vardagen

Övervikt, ojämn blodsockernivå, att man äter för lite eller är på ständig jakt efter sockerkickar är några av de vanligaste problemen vi möts av när det kommer till kosthållning. Den rådande okunskapen och ett ohälsosamt förhållande till mat leder för många till en energikrävande och ständig kamp i vardagen som bidrar till ångest och osunda vanor. Vi vill släppa dig fri genom att lära dig hur du kan bryta mönster och ta kontroll över din hälsa idag. Med vår hjälp lär vi dig att landa i en kosthållning som får dig att må bra, orka med allt roligt du vill göra och uppnå dina mål – livet ut. Boka PT-Online Kostschema idag och påbörja din resa nu!