Träningsresor med CRfitness

Alcudia var en succé

Vår vecka tillsammans på Alcudia var helt fantastisk och vi hade många nöjda resenärer som utmanande sig själv i olika träningsformer och var med på inspirerande föreläsningar.

Nu gör vi det igen och vi kommer denna gång åka till Almeira.

Mer info kommer..

 

 

Löpträning med Carola

Idag höll Carola ett löppass för våra deltagare. De körde uppvärmning och sen 15sekunders intervaller. Detta är en metod som gör så alla kan vara med, vare sig du springer i vanliga fall eller inte. Man springer i 15 sekunder och sen går man i 15 sekunder, totalt i 10 minuter. Sen körde vi löpstyrka där fokus låg på att aktivera sätesmusklerna. detta gjorde vi med minibands och det var ett uppskattat moment. Med miniband är det lättare att hitta kontakten med sätet och det gör det enklare att stärka upp musklerna som behövs för just löpning. Självklart körde vi även core, samt tåhävningar. Vaderna och fotlederna behöver stärkas upp för alla, men framförallt för löpare.

 

Fantastisk timme för Carola att få inspirera till nya övningar och ett större intresse för löpning och löpstyrka.

Bootcamp i parken

Bogge fortsätter med bootcamp och denna gång blev det i lekparken in till hotellet. Nu har vi testat på strande, i vattnet och i parken. Vågar vi tänka på vart det blir här näst? =)

19 stationer med mestadels fokus på ben. Men även hela kroppen fick vara med som vanligt i bootcamp. Som deltatagre vet man aldrig vad som väntar, men alla deltagare gillar den spännande känslan, att inte riktigt ha koll på vad som komma skall.

Bootcamp i vatttnet

Vår galna instruktör Bogge har aldrig slut på fantasi och den ena idén är oftast värre än den andra. Häromdagen fick deltagarna testa på bootcamp i vattnet vilket var väldigt uppskattat.

Många sa att det var det roligaste och det jobbigaste passet de varit med om.

Bra betyg med andra ord.

 

 

 

Vi har 3 aktiviteter per dag och resten av dagen kan alla gör vad dom vill. Bada, sola, äta god mat, dricka drinkar och umgås. en och annan glass slinker ner också, med all rätt.

 

MorgonYoga med Andreas

 

Vi startar varje morgon här nere på Mallis med yoga tillsammans med vår yogalärare Andreas från Flowmentyoga. En uppskattad klass för alla deltagare. Både utmanade och givande för kropp och knopp. Att få sitta där i soluppgången och bara njuta av lugnet och omgivningen tillsammans är en magisk känsla. Andreas startade första dagen med Yinyoga där deltagarna fick sitta i en stretch mellan 3-5minuter samtidigt som de fick lära sig att andas på ett optimalt sätt. För varje dag som går så blir yogan mer och mer utmanande och meningen är att vi ska komma in i ett flow tillsammans där både styrka och rörlighet kommer utmanas.

En magisk soluppgång

Andreas

Helle

 

 

Helle och Nadja

Marianne                                              Ursula och Eleonore                    Eleonore

Vickan                                                                   Elisa

 

En bättre start på dagen kan man inte få. Tack till fantastiska Andreas som gör detta med oss.

Namaste…