Idag blev det en riktig tjejdag då Angelina var hemma från fritids. Vi åkte till Tuna park för och shoppa lite nya kläder till henne. Hon börjar bli så stor nu så man kan inte köpa vad som helst man själv gillar utan hon måste vara med och välja själv. Vi hittade en hel del och jag kände att mitt konto blev bra belastat. Kom ich tänka lite på framtiden då. Tänk när alla tjejerna vill ha nya kläder samtidigt? Och alla dessa viljor och bestämda åsikter om vad som är snyggt och inte. Hjälp. Kommer bli spännande.  Pojken tänker jag är enklare men det ska man ju absolut inte förutsätta ?

 Fler bilder från lördagens fotografering med Kajsa.

   

 
Våra små hjärtan därinne. Vi har bestämt oss för namnen nu och tjejen Kommer börja på S och pojken på A? Hoppas dom ser ut att passa med dom namnen när dom kommer ut sen bara. Man kan ju ändra sig när dom kommer har jag hört. Med Elise var det så självklart att hon skulle heta så om det blev en tjej, och hon bara var en Elise när hon kom. 

Nu börjar jag längta till ankomst. Nu har jag fått ett bebiscraving. Jag ser andra som får bebisar på instagram och jag längtar då själv efter att få snusa lite bebis?