CRfitness Mamas träning för mammor och gravida

CRfitness Mamas®

Vår stora stolthet är detta fantastiska koncept som innefattar personer med gedigen kunskap och ett brinnande intresse för kvinnokroppen. Träning på rätt sätt för en stark kropp under och efter graviditet. Både i grupp och personliga träffar för träning eller en checkup.

CRfitness Personlig träning

Personlig Träning

Behöver du en liten extra knuff med att få rutin på träningen eller vill du ha professionell hjälp med att lära dig träna på rätt sätt? Hos CRfitness kan du boka PT-timmar (55 min) eller PT-express (30 min) med någon av våra Personliga Tränare. Vi har även PT-Duo (2 pers) samt PT-Smallgroup (max 8 pers).

Vi erbjuder även Personlig träning på Member 24 Tuna park.

PT-Online

Den ultimata hjälpen med kost och träning. Våra kostrådgivare och personliga tränare skräddarsyr ett komplett program för dig med både kost och träning. Du får coachning och pepp från oss under den tid du har ditt abonnemang. Söker du en livsstilsförändring? Här har du den! Bli den bästa versionen av dig själv!

Beteendehjälp

En förändring för att bli en bättre version av sig själv handlar många gånger inte bara om fysisk hälsa. Det är otroligt vanligt att vi människor också behöver hjälp med att se över våra beteenden för att kunna förändra vår livsstil. Vår samtals-terapeut hjälper dig med verktygen du behöver.

CRfitness LPG Endermologie massage

LPG-Massage

LPG-massage innebär att man sträcker och knådar man vävnaden med hjälp av en maskin. Detta resulterar i slätare hud och bl.a. minskade celluliter. Överflödig vätska, slagg och toxiner rensas, blodcirkulationen blir bättre och muskulaturen mjukas upp. Boka behandling nu! Se video!

CRfitness Gruppträning Eskilstuna

Gruppträning

Gillar du att träna i grupp tillsammans med andra. Vi erbjuder varje vecka en mängd olika pass i Eskilstuna och Malmköping. Funktionell träning, cirkelpass och Box är bara några alternativ. Svett, skratt och glädje har dom gemensamt. Vi erbjuder även CRfitness Mamas gruppträning.

När du beställer någon av våra tjänster godkänner du våra Allmänna villkor.