CRfitness Mamas träning för mammor och gravida

CRfitness Mamas®

Vår stora stolthet är detta fantastiska koncept som innefattar personer med gedigen kunskap och ett brinnande intresse för kvinnokroppen. Det handlar om att sprida kunskapen och rädda kvinnor från en framtid full av besvär. Träning på rätt sätt för en friskare kvinnokropp, stark inifrån och ut.

CRfitness Personlig träning

Personlig Träning

Behöver du en liten extra knuff med att få rutin på träningen eller vill du ha professionell hjälp med att lära dig träna på rätt sätt? Hos CRfitness kan du boka PT-timmar (55 min) eller PT-express (30 min) med någon av våra Personliga Tränare. Vi har även PT-Duo (2 pers) samt PT-Smallgroup (max 8 pers).

PT-Online

Den ultimata hjälpen med kost och träning. Våra kostrådgivare och personliga tränare skräddarsyr ett komplett program för dig med både kost och träning. Du får coachning och pepp från oss under 12 veckor. Söker du en livsstilsförändring? Här har du den! Bli den bästa versionen av dig själv!

KBT / Beteendehjälp

En förändring för att bli en bättre version av sig själv handlar många gånger inte bara om fysisk hälsa. Det är otroligt vanligt att vi människor också behöver hjälp med att se över våra beteenden för att kunna förändra vår livsstil. Vår KBT-terapeut hjälper dig med verktygen du behöver.

CRfitness LPG Endermologie massage

LPG-Massage

LPG-massage innebär att man sträcker och knådar man vävnaden med hjälp av en maskin. Detta resulterar i slätare hud och bl.a. minskade celluliter. Överflödig vätska, slagg och toxiner rensas, blodcirkulationen blir bättre och muskulaturen mjukas upp. Boka behandling nu! Se video!

CRfitness Gruppträning Eskilstuna

Gruppträning

Gillar du att träna i grupp tillsammans med andra. Vi erbjuder varje vecka en mängd olika pass i Eskilstuna, Malmköping och Katrineholm. Funktionell träning, Box och Zumba är bara några alternativ. Svett, skratt och glädje har dom gemensamt. Vi erbjuder även CRfitness Mamas gruppträning.

CRfitness Inbody vägning kroppsanalys

InBody Vägning & Analys

Genom att göra en Inbody-kroppsanalys får du information om hur din kropp är uppbyggd och möjlighet att göra en bedömning av din fysiska hälsa. Förutom muskel- och fettmängden får du veta bl.a. kroppens muskelbalans samt mängden viseralt fett, dvs det skadliga bukfettet.

Barnträning

För dom små finns möjlighet att komma och träna på vårt barnkoncept kallat “Lek&Bus”. Träningen sker på lördagar och du som förälder är också med och busar tillsammans med barnen. Låt barnen röra på sig under roliga former där det viktigaste är just att dom har roligt.

CRfitness träning och hälsa för företag

För företag

CRfitness arbetar med hälsa och vi hjälper företag att förbättra hälsan hos sina anställda. Något som skapar ett tydligt mervärde. Vi har en mängd olika tjänster som passar företag. Föreläsningar och workshops eller individanpassad hälsocoachning för personalen. Vi hjälper er. Kontakta oss idag!

När du beställer någon av våra tjänster godkänner du våra Allmänna villkor.