Team CRfitness Det är nu dags för att utöka ett redan vinnande koncept , det är dags för göra CRfitness ännu större.

 För att kunna tillgodose alla de önskemål och behov ,som de kunder som företaget idag har, så är det dags att utöka samarbetet med yrkesgrupper med andra kompetenser än de CRfitness just nu kan erbjuda. 

Kompetenser som idag behövs är kostrådgivare som har kunskaper inom flera olika områden exempelvis för kunder med allergier, sjukdomar eller annan mer komplicerad bakgrund. Vi behöver också stärka upp vårt team med sjukgymnaster som kan ge svar på frågor om kroppen och som både kan arbeta skadeförebyggande och kan hjälpa till med tips efter skador.

En stor procent av våra kunder är mammor sedan länge, nyblivna mammor eller kanske befinner sig i sin graviditet. Det är därför viktigt att vi kan svara frågor om just träning före, under och efter en graviditet. Vi letar efter dig som är mammamage certifierad och som innehar kunskapen att utforma träningsprogram för dessa kvinnor.

Då vår kundkrets bara ökar i ett snabbt tempo letar vi även efter dig som har en bakgrund eller utbildning inom personlig träning. Vi kan tillsammans bolla idéer och tankar och utefter det skapa träningsprogram av yttersta toppklass för våra kunder.
Är du den vi söker till vårt Team?

Det här är bara början för CRfitness, vi hoppas du vill vara med att bygga något stort.

Maila på info@crfitness.se Märk mailat med “Team CRfitness”