Helt sjukt! Jag blir ju galet hungrig så fort jag går in på denna receptbank. Inte det som är det sjuka för jag är en sån där konstant hungrig person som alltid kan trycka i mig saker. Det som är sjuk är att allting i denna receptbank är nyttigt och sjukt bra mat!!! Nyttigt kan vara gott OCH en fröjd för ögat alltså.

Jag har själv testat köttfärssåsen och den kan jag rekommendera. Väldigt enkel att göra, inga konstiga ingredienser och såå god. Passar verkligen hela familjen. Frukostsmoothien dricker jag varje morgon och jag är smått besatt utav den. Vill inte var utan den. SÅ god!

Några saker jag är väldigt nyfiken på att testa är dessa här nedan! Frukostmacka med hallon och kokos, grekisk yoghurt med en massa godsaker i, tomat- och kycklingpaj och kycklingfärsbiffar med  klyftpotatis och tzatziki. Receptbanken är tillgänglig för alla inloggade medlemmar och det finns massa recept!! Väldigt inspirerande!