PT-Online coachar dig till dina mål!

Alla är vi olika. Vi ser olika ut och våra vardagar skiljer sig åt. Vad vi dock har gemensamt är att vi alla vill må bra och ha energi till att göra allt det där som vi drömmer om. Vi på CRfitness hjälper dig att komma igång med kost och träning en gång för alla, oavsett vilken nivå du ligger på idag.

Träna där du står!

PT-Online Träningsprogram kallas det program som vi skräddarsyr utefter just dig och dina förutsättningar. Du fyller i en hälsoprofil där vi får en överblick över din vardag, ditt arbetsliv, dina vanor och din relation till kost och träning. Därefter tar våra personliga tränare fram ett upplägg med individanpassade övningar som du kan utföra antingen på gymmet eller hemma, beroende på vad som passar dig och din livsstil allra bäst. Man brukar säga att det tar tre månader att skapa en ny rutin, därför har vi valt att utgå från en 12-veckorsperiod, därefter är det förstås fritt fram att förlänga till ett värde av 50% av utgångspriset om du väljer att fortsätta med PT-Online.!

Uppnå dina mål!

Är du redo att anamma en ny och hållbar träningsrutin? Dina mål sätter kursen. Vill du öva löpning och bli snabbast i motionsspåret? Drömmer du om att springa ett maraton? Vill du bygga muskler? Bräcka ett personligt rekord? Eller har du nyligen fött barn och vill ha ett effektivt och säkert sätt att träna under återhämtningen efter graviditeten? Du berättar för oss om dig själv och dina mål – vi ger dig verktygen att nå hela vägen fram!!

Mer pang för pengarna

Förutom ett personligt utformat träningsprogram får du inlogg till vår kundportal där du enkelt redogör om din process och kommunicerar med din coach. Där kan du också se och läsa om hur övningarna ska utföras och varför, samt titta på träningsvideor som tydligt visar hur du ska gå tillväga. Har du frågor svarar vi alltid inom 24 timmar under vardagar.!

CRfitness ser helheten

Vi har en holistisk syn på hälsa och anser att det psykiska och fysiska måste samverka för att du ska nå bästa resultat. Vår KBT-terapeut (kognitiv beteendeterapi) Linn Axelsson finns där för att erbjuda mental coachning.!

Även kost och träning går förstås hand-i-hand och vi rekommenderar därför paketet PT-Online Kost + Träningsprogram där du, precis som med träningsschemat också får ett skräddarsytt kostschema där våra kostrådgivare utgått just efter dina energibehov. Du får då också tillgång till vår stora receptbank som uppdateras varje månad med enkla och goda rätter du kan laga hemma.

Välkommen till familjen!

Som medlem är du en av flera hundra aktiva deltagare som tar del av våra tjänster. På Facebook finns det en sluten grupp för medlemmar där likasinnade kan nätverka, tipsa och peppa varandra. Varmt välkommen!

Med vår breda kunskap är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att lyckas. Ta steget och kontakta oss idag!

Vill du kombinera ditt träningsprogram med ett kostschema? Läs mer om PT-Online Kost + Träningsprogram här