Eftersom att släkten i Hässleholm tyvärr blev sjuk så valde vi idag att åka hem istället för att stanna i Skåne till på onsdag. Det blev en blixtvisit för min del men jag är glad att jag hann med 2 dagar. Det har varit varmt, varmt, varmt. Det var nästan varmare än på Kreta i slutet av juni, helt galet. Vi gjorde ett tappert försök att ta oss till stranden i Noaks gamla “hoods” Där han växte upp och alltid hängde som liten, i Laröd. Men efter en lång promenad för min del då jag tog alla transportsträckor till fots för att få röra på mig i den mån det gick, så kom jag fram till en strand utan varken toalett eller kiosk. Det betydde att det inte fanns någonstans att fylla på vatten, ingen skugga och helt galet varmt. Vi badade en stund innan vi bestämde oss för att packa ihop oss och åka in till stan istället. Det blir liksom lite mer komplicerat med 3 småbarn i den där värmen. Inte lika enkelt som förr när man bara hade sig själv att tänka på! 

Det fick bli en mysig strandpromenad inne I stan istället och barnen sov gott i vagnarna. 

Utöver strandbesöket så hann vi grilla, fika, äta glass, umgås och mysa. Sen bar det av till Hässleholm för att hälsa på en kompis som också har tvillingar och storebror 2år. Det var roligt med en tvillingdate och jag ser fram emot att träffas snart igen❤️ 


2 år sen vi såg och 6(!!) barn?

  • Nu Bilfärd 

Nu har vi passerat Norrköping och jag blev precis avbytt från förarsätet. Jag insåg att jag måste till en optiker och kolla min syn. Jag tror att gammeln kan ha slagit till. Väldigt ansträngande för ögonen och lite suddigt långt fram. Aj aj, inte bra. Får ta tag i det omgående!! 1,5 timme kvar till vi är framme och jag längtar till sängen. Hoppas barnen vill sammarbeta med oss inatt så vi får sova☺️

Jag och mina bruttor❤️