Jag och 3am börjar bli riktigt bra vänner nu. Varje natt sitter jag här vaken och kan inte somna om. Ibland tar det några timmar innan jag lyckas få en extra timmes sömn. Och den här hungern jag vaknar med, den är inte och leka med. Att försöka ignorera den är omöjligt, magen kurrar högljutt och gör riktigt ont! 

Så här ligger jag nu i soffan efter att ha ätit två mackor, mätt och trött men kan ändå inte sova. Det är ju nu innan tvillingarna kommer jag ska försöka sova så mycket som möjligt så jag är utvilad! Men icke. Istället ligger jag här och funderar på dagens ultraljud som ska bekräfta det jag redan tror att jag vet, att pojken ligger med rumpan ner fortfarande och att jag nu ska få ett planerat datum för snitt. Jag tror att mitt psyke behöver ha ett slutdatum för det är riktigt tungt nu. 

  • Gravidtröjan är ju till och med för liten nu? 
  •  

I lördags fick jag mig en ordentlig överraskning då mina vänner hade ordnat en babyshower. Jag trodde jag skulle på lunch hos Tessan och blir så chockad när hon sliter upp dörren och alla mina vänner står där och skriker, så ja, jag höll på att trilla ner för trappen. Tur att Tessan var snabb och räddade mig! Men hjälp, vilken chock!!!! Jag var så överraskad. Det fanns inte en tanke om att detta skulle bli av. Jag ville gärna ha en men visste att nu i början av februari så åker den ena efter den andra till Thailand så jag var säker på att det inte skulle bli av. Men tji fick jag och  lyckan var total❤️

   
    
    
   
Ord kan inte beskriva hur glad jag blev ich framförallt så himla tacksam. Detta var verkligen en helt fantastisk överraskning. Och så mycket fina presenter till tvillingarna. Babynest, kläder, napphållare, blöjtårtor, mummy survival kit, presentkort på P.O.P. Åh, en riktig toppendag verkligen. Tack till mina fina vänner som ordnat detta och som lutade mig till en redig chock! TACK❤️ 

Detta kan jag leva lycklig, länge på. 

Nu ska jag försöka sova lite så jag är utvilad inför läkarbesöket i morgon. Håller tummarna för slutdatum och att allt ser bra ut. Har svårt och tro något annat då det är en rejäl fest i magen nu. YMCA ser ut att vara deras låt.