Vissa dagar har varit värre andra när det kommer till smärtan och senaste tiden har jag känt att jag knappt kan gå, alls.

Igår brast det och smärtgränsen var nådd. Jag kunde inte ens bära Elise och jag var tvungen att ringa hem Noak från jobbet. Smärtan i fogarna är 10 resor värre än vad det var med Elise och jag börjar känna att det är väldigt lååååång tid kvar om det fortsätter såhär. Usch!

Jag räknar ner dagarna till v 38 fulla och idag är det 12 veckor och 4 dagar kvar. Det är olika i alla kommuner verkar det som, men i Eskilstuna så görs det en igångsättning i vecka 38 om bebis nr 1 ligger med huvudet neråt. Om han som det är i vårar fall, ligger i säte så får vi ett planerat snitt i v38.

 Jag håller alla tummar och tår för att slippa snitt då jag inte vill ha den långa läkprocessen som det innebär. Inte få lyfta varken mina tvillingar eller Elise på ett par veckor känns riktigt jobbigt. Men det blir vad det blir och det viktigaste är att vi får två friska barn såklart!


Magen i vecka 26

   

   
Det har hänt en hel del de senaste två veckorna och magen har verkligen växt på sig. Det märks att bebisarna växer på i en hastig takt nu då magen blir större ich större för varje dag. Vågar knappt tänka på vart detta kommer sluta!

Förra veckan var vi på ultraljud igen och fick det bekräftat, att vi väntar en av varje❤️ Efter fem tunga veckor med mycket tårar, tankar och känslor så kändes det som att vi äntligen landade förra veckan och vi kunde känna riktig lycka. Vi kommer att få en liten pojke som vi hoppades på, och sen en till liten tjej som kom med på köpet. Haha. Det börjar faktiskt kännas riktigt roligt nu och jag ser fram emot när mina små mirakel kommer ut. Men det är ju många tankar såklart. Kommer jag älska dom lika mycket som Elise? Är det ens möjligt? Finns det så mycket kärlek i hjärtat? Galet!
Namnförslag på dom små finns och jag tror att jag har bestämt mig för vilket tjejnamn det blir. Noak ville välja pojknamn så vi får väl se om det blir något fint fotbollslegendariskt namn eller inte? 

Skönt att känslorna nu är på rätt ställe❤️


Min lilla korv.