Jag hade aldrig kunnat drömma om att det skulle gå såhär fantastiskt bra för mitt företag. Alla dessa ringar på vattnet som sprider sig mer och mer har gjort att jag nu även fått beställningar från andra länder. Det är helt otroligt.

Jag är just nu gravid med mitt andra barn och är redan i vecka17. Helt galet vad fort det gått, det var ju nyss jag kissade på den där stickan känns det som.
Tyvärr så har jag den oturen att vara drabbad av grov foglossning även denna gång och det gör att jag inte kan ta mig an så många kunder som jag önskar. Jag skulle vilja hjälpa SÅ många men måste tyvärr tacka nej till beställningar då jag har dessa problem. Vissa dagar är smärtan värre än andra men med alvedon så lyckas jag få vardagen med en liten ligist på snart 11 månader att gå ihop.

Jag längtar tills den dagen jag kan satsa helhjärtat på CRfitness. Det kommer att dröja men sen, i framtiden så kan jag det och då finns det inga gränser för hur långt jag kan ta detta. Heja mig, och heja alla er som hjälper mig sprida ryktet.

TACK