Mitt kontor hemma har verkligen varit igång senaste dagarna då beställningarna fullkomligt haglat in efter att jag gick ut med årets julkampanj.

För den som missat så har jag 30% rabatt fram till den 30/11 om man anger rabattkod “november30” 

Så till alla som vill komma i form 2016, nu är tiden att beställa ett skräddarsytt kostschema!
När man jobbar och är stressad är det ändå viktigt att äta bra. En snabb men ändå bra lunch framför datorn kan se ut såhär. Tonfisk, ris, grönsaker, nötter och  sweetchilisås. Gott, mättande och nyttigt!

  
 Det är så roligt att så många hört av sig och vill komma i form med mig, det gör mig så glad. Responsen på mitt kostschema har varit fantastiskt, det är enkelt, okomplicerat och lätt att följa samtidigt som man inte behöver äta annorlunda mot familjen. Toppen eller hur! 
Sitter nu och filar på mitt eget kostschema inför nästa år. Räknar lite på hur jag ska äta för att må så bra som möjligt, ha energi till mina 3 små barn och även kunna amma. När man ammar är det viktigt att fylla på med extra energi och helst i rätt form. Det ska bli kul att hjälpa andra mammor att också må bra nästa år, och samtidigt att komma i form. 

 2016 kommer bli ett bra år för mig på så många sätt, det är jag övertygad om. Jag ser fram emot det med en skräckblandad förtjusning❤️

  
Jag kommer få tvillingar, två nya individer som jag ska lära känna. Mäktigt. Jag ska fortsätta jobba med CRfitness så gott det går. Jag ska äntligen få börja träna igen efter ett långt och smärtsamt uppehåll. Jag ska få bli liten igen så jag kan ha mina favoritkläder utan att behöva känna mig som en val. Jag ska få komma ut och gå på långa promenader vilket jag saknar enormt. Jag ska även få hjälpa andra att bli dom bästa versionerna av sig själva, inte bara mig själv och DET för mig är lycka❤️ 

Projectbestofme, för en bättre hälsa.