Det har gått så otroligt bra för Elise att skolas in på förskolan denna veckan och jag är så stolt över lillkorven. Första dagen var vi bara där en timme för att bekanta oss lite. Dagen efter blev det från kl 10 då hon skulle vara med och äta och sova och hon visade direkt vilket matvrak hon var och åt 3 portioner (!!) Sen sov hon en stund innan det var dags för hemgång. Tredje dagen lämnade jag henne där kl 09 och skulle hämta henne efter att hon sovit och allt hade gått hur bra som helst. Måste vara rekord i inskolning känns det som? Idag ska jag lämna henne kl 09 igen och sen hämta henne efter lunch, sen är inskolningen klar. Så nästa vecka ser det ut som att hon kan gå som vanligt men vi får se. Jag är så otroligt stolt över henne, hon är så social, glad och blir så omtyckt av alla. Fina Elise 

  
Magen på mig växer och växer och jag undrar vart detta ska sluta. Den känns redan enorm och större ska den bli. Det ska bli spännande och se bebisarna igen nästa vecka då vi ha ultraljud. Sist så såg vi ju att dom va i minsta laget, trots att dom följde sin kurva så var dom väldigt små. Det gör inget när dom ligger därinne i min mage, att dom är små. Men dom får inte vara för små.

  
Nya vagnen står i hallen och jag är riktigt nöjd. Även om jag absolut inte villa ha en Bugaboo denna gång så är det den som tar minst plats i bilen och den enda som kan skjutas ihop till singelvagn så det fick bli en sån. Jag hade en sån tur då jag precis skulle beställa en från Holland efter 2 månaders mailande fram och tillbaka,så hittade jag en på blocket här i Eskilstuna. En tjej som ville sälja sin nyinköpta Donkey med alla tillbehör. Ännu roligare var det när jag insåg att det var en bekant dessutom. Det slutade med att jag var där och tittade på vagn och fick samtidigt hänga med ett par tvillingpojkar på 8 månader, såå söta❤️

  
Nu är det bara sängen som ska på plats här i sovrummet och lite inköp till lillpojken då han inte har mer än två bodys. Lilltjejen har ju ALLT ifrån storasyster så henne kommer jag inte behöva köpa något till på länge. Ja och bilen såklart! Vi behöver ju byta bil då vi har en BMW 320, den är lite för liten för en stor familj. Men det tar vi när vi kommit in i nys året tror jag. Ingen brådska. Säger jag nu. Haha. Plötsligt står vi här och kanske får bebisar tidigare än räknat? Det får bli huvudvärken då!

    
Foto: Kajsa 

Trevlig fredag på er.