MamaRehab® Gruppträning

Vi på Team CRfitness utvecklas hela tiden och vi har idag ett nytt koncept. Detta involverar en programmering där ni får en start hos Helena Orveland Södergran på crossfit fristaden (gredbyvägen 16) med aktivering i kombination med rörelser.


Varför är aktivering viktig efter förlossning och innan du börjar träna?

  • Allt startar ifrån din core.
  • Felträning efter förlossning kan orsaka eventuella problem som inkontinens, bäckenrelaterade smärtor, större diastaser, diskbråck osv.

Det är viktigt att stärka inifrån och ut eftersom bålstabilitet är grunden till alla rörelser. Det är kroppens förmåga att vara ett stöd för armar och ben när det utsätts för belastning och kraft som gör att muskler och leder kan prestera säkert i effektiva lägen. Här får du kontroll över din aktivering i samspel med rörelse för att klara av vardagen som mamma och din träning. Och sedan följer en fortsättning via Carola & Nadja för att stärka och jobba på flåset.

Vi har både vår och höst termin som startar i augusti och januari. Helena startar löpande med kurser var 6e vecka. Detta betyder att alla mammor först går 6 veckor hos Helena, och sen slussas vidare till Carola och Nadja. När vintern kommer, flyttas utomhusträningen in till Crossfit fristaden. Detta betyder att vi kan köra på, året om

Pris: 1 999 kr

Kostnaden kan delas upp om man så önskar.