Efter att Elise hunnit gå sin första vecka på förskolan så kom hon hem med magsjuka! Det började på fredagsnatten och stackaren var dålig ända till måndagskvällen då sista spyan kom. Hon mådde bra på dagarna och var hur pigg som helst, men så fort natten kom så kräktes hon. Jätte konstigt. Hon drog med sig pappan i fallet och på söndagsmorgonen började han att kräkas och låg sen helt däckad i 2 dagar. Jag kan säga att det var ett rent helvete för mig med mina fogar och sammandragningar att behöva ta hand om allt här hemma och efter ett tag kände jag att jag höll på att bli galen av smärta. Ingen kunde avlasta mig eftersom att det tydligen smittade som pesten. 

Jag själv klarade mig även denna gång och jag kan nu säga att jag aldrig varit magsjuk TROTS torkande av spya. *peppar peppar* Jag hoppas att jag är immun som vissa kan vara. Hitills har jag varit det allafall! 

När det sen var borta och alla var friska kom Angelina hit efter att ha varit några extra dagar hos sin mamma för att inte smittas. På fredagen dock så slog det till även för henne. Stackaren. Som tur var gick det snabbt över och när helgen nu passerat så är alla friska, hallelujah! 

  
Lillfisen

  

Dom här två alltså❤️ 

Angelina säger ofta att Elise är såååå himla söt och att hon bara vill krama på henne. Det är så gulligt. Elise vill helst vara med sin storasyster och leka hela tiden men där går gränsen för Angelina, hon vill bara leka ibland. Sen tycker hon det blir tråkigt! Förståeligt.

   
 
I torsdags var jag på tillväxtultraljud och fick titta på galningarna i magen. Jag förstod plötsligt varför det sparkade extra mycket till vänster om naveln, båda bebisarna hade sina fötter där och sparkade mot varandra. Dom är fortfarande i det minsta laget men följer sin kurva. Tjejen har nu växt om och vägde 1156g medans pojken vägde 1084g. I en singelgraviditet så förväntas dom väga runt 1500g i samma vecka så dom är ju lite mindre. Jag hoppas verkligen att dom växer på sig ordentligt då jag inte vill att dom ska komma ut små. Elise var ju så stor och fyllig, 4185g och 52cm. Det var liksom mycket att ta i om man säger så? Håller tummarna för det och fyller på med lite extra energi ner i magen. Det som går. Det tar stopp fort nu när dom trycker på min magsäck, känner mig proppmätt efter några tuggor!  

 
Snart vecka 31. Tiden går fort nu. Julafton om 3 dagar!!!! Helt galet. Nu måste jag iväg och bli ompysslad på salong amino. Färga, klippa och känna mig fin❤️