Hä kommer lite feedback från våra kunder. Förstår nu alla varför vi älskar vårt jobb. Det finns ingenting som heter söndagsångest när man får vara med och påverka andra och ändra livsstilen till det bättre för så många människor varje vecka.

 

“Vill bara säga ett stort Tack! för att ni finns och hjälpt mig på vägen. Jag har fått en helt annan syn o lärdom om mat/kost/kroppen och hur allt fungerar o hänger ihop. Jag känner inte att jag ha offrat något utan enbart vunnit. Jag känner mig starkare och smidigare även om jag nu (äntligen) är nere på samma vikt som innan graviditeten så är de en annan form på den dom jag känner mig mer stolt o trygg med. Jag har sett att maten har nästan en avgörande roll då jag inte tränat lika intensivt som jag brukar/vill göra de senaste 3 veckorna men ändå gått resultat. Hade så klart velat ge ännu mer med träningen men känner att det hinner jag längre fram när livet inte kommer emellan då jag har kunskap om de nu. “

 “Önskan att gå ner finns men att jag mår bra betyder så otroligt mycket, så jag känner mig så glad över mitt beslut att vända mig till erJag tror vikten kommer minska med tiden om jag fortsätter så här Tack för allt stöd.”

“Tänkte bara skriva och säga att jag är så glad. Provade mina snyggjeans som varit mitt huvudmål hela tiden och de sitter så himla snyggt nu 🙂 förut fick jag inte igen knappen och de satt väldigt obekvämt över vader och lår. Har även provat andra kläderna och jag har gått ner en hel klädstorlek! Har valt att inte väga och mäta som utvärdering utan bara vara stolt att jag uppnått mitt mål oavsett vikt etc. tack snälla för all hjälp! “

 “Jag mår så bra! Jag är mätt typ dygnets alla timmar..inga toppar o dalar av hunger/ sockerkick utan en härlig balans. Det känns sååå bra och så rätt! Är så otroligt glad över att jag tog kontakt med er och ser framemot hur jag kommer att må och känna mig efter en längre tid. Så jäkla många tummar upp för CRfitness!”

“Detta är den bästa investeringen jag har gjort för min hälsa, är så glad att jag valde att testa detta.  “

“Ni fantastiska! “

“Hej, första veckan avklarad! Det har gått över mina förväntningar. Var en aning orolig att det skulle bli tidskrävande att planera och förbereda maten. Däremot tycker jag att både veckohandeln, matförberedelser mm har gått smidigare än tidigare eftersom planerat på förhand vilket har gett mera tid åt annat! Kyckligfärsbiffarna blev en stor hit hos oss. Känner dock att jag måste försöka få i mig mera vatten och småningom försöka mig på nya mellanmål. Några cm har den redan försvunnit och 1,5 kg vilket är ett plus. Har under dagarna också kunnat upprätthålla en mättnadskänsla i och med att jag nu äter mera regelbundet.”

 

“Mår superbra och är sååå glad att jag tog kontakt med er. Tusen tack för all hjälp och respons man får när man behöver det. Kram”

“Jag är så himla glad över att jag tog kontakt med er. Värt varenda liten krona! Att få kunskap i hur man ska tänka kring mat och få hjälp med träningspass. Även om detta tar slut med er nästa vecka kommer jag fortsätta med denna livsstil. Tack fina ni för att ni har hjälpt mig att bli den bästa versionen av mig själv! TACK! <3”

 

“Nu har 12 veckor passerat och jag kan säga shit vad fort det har gått. Jag är så sjukt nöjd att jag vågade ta steget att ta eran hjälp nu under min mammaledighet. Att få denna hjälpen av er har varit så bra, ni är grymma på det ni gör. Tack för att ni finns!! ❤

 

Är så nöjd med ert upplägg att kunna äta allt men med måtta och 80/20 är så grymt!

Mina mål är uppfyllda, jag kommer i mina gamla kläder, så som mina byxor som jag knappt fick upp över mina lår bara för ett par månader sedan. Min vigselring fick jag pressa på mig nu är den nästa lite för stor ;)”