Vad tycker våra kunder?

När jag började på mitt kostschema från CRfitness såg jag snabbt resultat, redan efter en vecka hade det hänt massor! Jag förstod direkt att detta var något långsiktigt, något jag alltid kan följa. Jag fick nämligen äta mig mätt! Och äta ofta! Och skapade en sund inställning till mat! När jag sedan fick mitt andra barn ville jag snabbt tillbaka till den form jag var i innan graviditeten, mycket tack vare kostschemat. Jag följde Mammamage-appen några veckor, för att bygga grunden, men jag var osäker om jag gjorde rätt och blev snabbt rastlös. På ett av alla fantastiska mamma-pass som CRfitness ledde såg och kände Carola att mina magmuskler inte gått ihop... Jag fick övningar att göra varje dag, som var lätta för mig att följa och göra, och varje vecka byttes några övningar mot andra för att fortsätta utmana. Allt till en början under noga introduktion och övervakning från Carola för att aktivera rätt. Resultatet redan efter en vecka var fantastiskt! Carola har verkligen koll på, och ett sinne för, träning och hälsa. Mamma-passen och framför allt Mammamage-övningarna Carola kan ge är perfekta för den nyblivna mamman som är som jag; lite för rastlös för appen och behöver en fysiskt coach som finns där mycket när det behövs, om det behövs. Carola släpper dig aldrig -om du inte är redo för det. CRfitness erbjudande; coachning till att bli den bästa versionen av sig själv, oavsett om det är att bli stark, komma igång eller komma tillbaka i form fungerar verkligen!
Josephine
Den resa jag har gjort tillsammans med dig Carola, är bland det bättre jag gjort för mig själv. Jag satte mig själv i fokus för första gången på länge och det har både stärkt min fysik samt mitt självförtroende. Dina verktyg så som kosten och träningen har gjort det enkelt för mig att sträva och uppnå mina mål. Kosten har alltid varit "boven" till att jag inte har fått de resultat jag velat ha. Tidigare har jag börjat tränat och ätit mindre portioner men det har inte hänt något på vågen, inga resultat lika med slutat träna. Ditt kostschema, som var skräddarsytt för mina mål, var både enkelt och gott. Kostschemat har även gett mig en insikt i vad jag ger min familj och främst mitt barn för mat. Jag har alltid haft ett sug efter socker, men redan under vecka 2 så avtog sockersuget. Det har varit lätt att hantera matsituationerna när jag har varit bortbjuden, alla i min närhet har vetat om min resa och har stöttat mig. Det har hänt att jag har fuskat, ätit fikabröd eller en McDonalds, och har haft dåligt samvete, men jag känner även att jag har koll på vad och hur mycket jag kan äta av allt.
Jenny
2-barnsmamma
Att kunna prestera optimalt i alla lägen är någonting som jag värderar högt och tycker är viktigt. Men som elitidrottare har jag inte haft de kunskaperna som krävs för att få ut det yttersta i min träning. Att veta hur viktig kosten är men aldrig fått tillräckligt med kunskap om det, har gjort att jag har stått och trampat på samma ställe när det gäller kost och träning. Men med Carolas hjälp har jag lyckats tagit mig själv till en nivå där jag aldrig tidigare har infunnit mig, bara genom att ändra kosten. Carola är extremt driven, seriös och kompetent och jag rekommenderar henne alla dagar i veckan. Finns ingen chans att man kommer bli missnöjd, snarare chockad över vilka resultat man kommer att få. Jag är tacksam för all hjälp som Carola gett mig på vägen!
Linda Amsköld
Elitspelare innebandy
Min upplevelse av 6-veckors programmet var under tidens gång utmanande, kul men väldig slitsamt. Carola som PT är helt grym. En naturlig och "vanlig" människa som följer ens behov och förmåga, anpassar och peppar hela vägen i mål. Det sista man vill som kund i uruselt fysiskt skick är att mötas av någon som är helt hypad och lätt kan kännas som denne är förmer än kunden. Gällande kosten så anpassas kostschemat så det inte blir en plåga utan bara ett annat sätt att äta och tänka kring det man stoppar i sig. Hos Carola får man fullt fokus och helt fantastiskt bemötande att man kan inte annat än lyckas! Det bästa jag gjort i hela mitt liv (förutom sonen) Denna investering har gett mig ett rikare liv på alla sätt och vis!
Anneli
Egenföretagare
Jag visste inte riktigt vad jag kunde vänta mig av en personlig tränare när jag började den här resan. Nu, efter ett par positivt explosiva träningspass med Carola kan jag ärligt säga att det är det BÄSTA beslut jag någonsin tagit när det kommer till mig själv. Numera är träningen en del av min vardag och det har gjort mig till en bättre människa. Jag gillar Carolas beslutsamhet, ärlighet och förmågan att alltid komma med nya övningar. Det blir aldrig tråkigt och resultaten blir bara bättre och bättre. I kombination med rätt kost kommer jag att nå mitt mål som jag så länge har skjutit framför mig. Från att ha varit en som äter efter humör är jag nu en som äter på rutin. Kost och motion går hand i hand oavsett vem du är och det jag uppnår känns fantastiskt. Carola har inte bara motiverat mig under min viktresa utan även inspirerat mig att våga utmana mig själv. Jag har nu gått från en medelålders soffpotatis, till en träningsglad och pigg mamma. Alla kan bli den bästa versionen av sig själva.
Therese
Lärare
Att ta beslutet att få Carolas hjälp med kost och träning är verkligen det bästa jag gjort. Efter massor av år av eget strulande av oändliga turer av bantningskurer och quickfixes kändes det som jag för första gången fick trygg mark under fötterna och kunde slappna av och lita fullt ut på henne. Hon får en att alltid känna sig sedd och engagerar sig med hela sitt hjärta för man ska få de allra bästa förutsättningarna att nå sitt mål! Hon är helt fantastisk!! Supergod och framför allt enkel mat som går fort att laga utan massor av olika ingredienser, snabbt, enkelt och jättegott! Det första jag tänker på när jag tänker på träningen är hur otroligt fort man fick resultat med, i mitt fall, konditionen. Från att knappt aldrig orkat tagit sig runt 5 km, joggade man hela spåret efter bara ett par veckor med hennes träningsupplägg!!! Mötet med henne har förändrat hela mitt liv och jag är så tacksam och lycklig över det! Tack Carola, du är bäst!!!
Eva
Vill du dela med dig av dina erfarenheter med CRfitness?

Vi uppskattar alltid att får veta hur du upplevt din coachning av oss. Oavsett vilken tjänst du haft hos oss, ris eller ros. Vi vill alltid veta vad just du tycker!

Maila oss på info@crfitness.se