Jag hade planer på att låta semestern och sommaren ha sin gång, leva livet och njuta av det goda och ja det ska jag också göra (och gör) men efter det hade jag tänkt gå in i gymmet och börja bygga en hel del. Jag älskar att träna tung styrketräning. Älskar att köra slut på mig själv och för varje gång känna mig något starkare. Jag älskar att avancera och ta tyngre och tyngre vikter. ÄLSKAR!

Men eftersom min kära vän och även PT, Carola brinner för löpning så tänkte jag att hon fasen ska få något att bita i. Hon ska få en riktig utmaning. Att få MIG att springa är inte det lättaste. Jag avskyr löpning och har dessutom noll kondition nu efter graviditeten. Gå kan jag göra hur långt som helst men springa är inte riktigt min melodi och jag tappar liksom intresset efter sisådär 50 meter och ger upp…

När då Carola erbjöd sig att träna upp mig för att klara att springa en mil så svarade jag först “aldrig i livet” men efter att ha funderat ett tag så ändrade jag mig. Så nu ska jag bli en löpare. Ett riktigt proffs!! Haha, eller nja inte riktigt. Men jag ska ha som mål att klara av att springa en mil. Utan paus. Och detta måste avklaras innan operationen i oktober så tiden är ganska knapp. Allafall för mig som aldrig har sprungit i hela mitt liv.

Jag kommer starta nästa vecka och träna efter ett löpschema gjort utav Carola. Galet nog är jag astaggad och längtar efter att få köra igång. Vill du också ta chansen att utmana dig själv och din kropp? Vill du klara att att springa en mil? Just nu ger koden “Ellinormilen” er chansen att köpa ett löpprogram för endast 399 kr (ord. pris 699 kr)!!

Maila isåfall carola.ranmo@crfitness.se snarast så kör vi igång tillsammans på måndag! Använd gärna hashtagen #ellinormilen på sociala medier så kan vi följas åt!

Vad tror ni, klarar jag det? Projekt “Ellinor mot milen” !!! Ska bli riktigt spännande faktiskt.