Herregud! Igår sprang jag mitt första lopp någonsin. JAG! Jag som började springa förra veckan och aldrig någonsin har sprungit 5 km utomhus i hela mitt liv. Jag sprang och jag klarade det ? Kan inte med ord beskriva min stolthet och glädje jag känner i kroppen!

Egentligen skulle jag inte springa. Jag skulle bara följa med som stöd och hejarklack till min kära man och resten av alla löpare som sprang för CRfitness. Det slutar med att jag får på mig en nummerlapp 20 minuter innan start och supergulliga Helena tar över vagnen med Isabella.

Herregud vad nervös jag var. Jag bara skakade på startlinjen och visste verkligen inte vad jag hade gett mig in på. Jag är ju alltid den som tittar på. Inte den som springer.

Målet var att klara 4 km men när de 4 var nådda kände jag att 5 km inte var några problem. Jag och Henke höll samma tempo genom hela loppet och det avslutades med en sjuhelvetes spurt som jag vann ??

Vilken kväll! Sån glädje! Jag hoppas och tror att detta kan vara startskottet för att jag ska börja gilla löpning. Vi får se. Jag är nu på vecka 2 av mitt 10 veckors löpprogram så fortsättning följer ?