Igår blev det en tripp till förlossningen då jag fick så fruktansvärt ont och rejäla verkar på ett sätt som jag hade när Elise  skulle komma till världen. Men som tur var så var det bara falskt alarm och bebisarna mår bra och livmoderhalsen är helt intakt. Så inga bebisar på gång ännu och det är bra. Lite för tidigt ännu. Jag är nu i vecka 28 (27+1) så det är många veckor kvar. Men fy tusan vad ont jag har, det är helt galet. Foglossning, ryggsmärtor och sammandragningar, allt i ett enda stort härligt paket! Suck..Magen i lördags då jag blev fotad här hemma av underbara Kajsa.  

  
Hon är magisk och kan verkligen fånga det bästa hos en. Och tack vare Camilla så kände jag mig så himla fin för första gången på väldigt länge. Myskläderna man glider omkring i om dagarna gör ju inte att man känner sig jätte fin alltid.

  
Den 30/11 slutade julkampanjen jag hade och jag är helt överväldigad över responsen. Hade jag inte haft bebisar i magen så hade jag  skålat i skumpa för att fira succén. Tänk att CRfitness blivit så stort❤️ Jag är så stolt och lycklig. Nu är det mycket jobb framöver med all beställningar men det så roligt när man vet att man hjälper människor till en bättre hälsa. Så värt allt!
Kul att jag får göra något vettigt eftersom att jag annars mest är soffliggande. Kan knappt röra mig alls längre utan får mest ligga eller sitta stilla. Då är det skönt att man ändå kan göra någon nytta? Elise är med mormor några dagar och har det toppen. Hon passar på att få ut så mycket som möjligt av mormor nu innan den där mormodern åker till Thailand i 2 månader(!!) Oj vad vi kommer sakna henne. 

  
Lilla korven❤️