I morse gick jg ut med att jag tänkte köra igång ett pass för nyblivna mammor med bebisar. 6 timmar senare är jag redan uppe i 72st medlemmar i den grupp jag skapade för att kunna komma med mer information och boll lite idéer. Det är helt fantastiskt. Vilket gensvar!!! Jag blir så glad över att så många är intresserade av att komma igång med träningen och med det stora antalet medlemmar så ser jag redan nu att det kommer bli av. Nu ska bara detaljerna spikas. Dag, tid, pris, plats? WOOW, häftigt! 

  • Mer träning 

Jag håller även i mina “grispass” i vilsta på söndagar kl 10,00 där alla är välkomna att deltaga. 50kr kostar det och alla kan vara med, tränad som nybörjare. Alla kör hela tiden efter sina egna förutsättningar och alla kan verkligen ta ut sig till sitt Max. En mycket uppskattad klass som jag kommer fortsätta hålla långt in på hösten. Den där backträningen är viktig men det är sälln man gör den själv, så ett sånt här pass behövs verkligen för er motionärer i Eskilstuna med omnejd. 


Jag har ju nu slutat jobba på Actic som gruppträningsinstruktör och detta är för att jag vill göra min egen grej. Då det lätt blir konkurrerande verksamhet när jag vill hålla mina egna pass med CRfitness så har jag väldigt många regler att förhålla mig till och det slipper jag nu. Nu kan jag göra alla dom saker jag haft i pipen sedan länge och det känns jätte bra! Dessutom så är det inte omöjligt att ni hittar mig som instruktör på ett annat ställe inom kort, men mer om det senare? 

  • SÅ JÄKLA GLAD