Bloggen

Det stora inlägget om LPG

Många har frågor och funderingar kring LPG som jag jobbar med. Därför har jag nu samlat ihop dessa till ett stort inlägg. Hoppas ni får era frågor besvarade.


Vad är LPG?

LPG är en bindvävs- och lymfmassage. Den mjukar upp bindväven samt rensar lymfsystemet. Med hjälp utav motoriserade rullar och vakuum sträcker och knådar man vävnaden. Detta resulterar i slätare hud eftersom det blir en omfördelning i kroppen. Överflödig vätska, slagg och toxiner rensas från vävnaden, blodcirkulationen blir bättre och muskulaturen mjukas upp. LPG-massagen har en omedelbar verkan på smärta, svullnad samt rörelsebegränsningar.

Varför LPG?

 • rynkreducering
 • ger ökad känsla av fasthet
 • skulpterar
 • minskar celluliter
 • reducerar fettdepåer
 • stramar åt och gör huden jämnare samt slätare
 • lyfteffekt
 • minskar dubbelhaka

För den som tränar finns dessa fördelar vid behandling med LPG:

 • minskar träningsvärk
 • förberedelse inför prestation
 • återhämtning efter prestation
 • stretchar musklerna vid stelhet på ett effektivt sätt
 • förhindrar uppkomst av ärrvävnad
 • kortare läkningstid vid eventuell muskelbristning, kramp, stukning eller annan skada

Har du utfört något kirurgiskt ingrepp så finns dessa fördelar med LPG-behandling:

 • minskar svullnad
 • lindrar smärta
 • ökar blodcirkulationen
 • bearbetar ojämnheter och behandlar ärrvävnad

Hur reduceras celluliter med hjälp utav LPG?

Celluliter består av fettceller, vätska och slagg. Genom att rensa lymfsystemet och mjuka upp bindväven så kan kroppen göra det den är skapt för – rensa ut detta. En välmående bindväv bör vara som en våt Wettextrasa. Då kan den dra åt sig vätskan och slagget och få ut detta ur kroppen. Arv och livsstil gör att många har hård och torr bindväv vilket gör att den inte kan rensa kroppen och celluliter framkommer. Behandlingen ökar även cirkulationen vilket är fördelaktigt om man vill bli av med celluliter.

Hur minskar man omfång och envisa fettdepåer med LPG?

LPG-behandlingen mjukar upp fettet vilket gör att kroppen lättare kan använda det till energi.

Hur kan LPG göra att huden stramas upp?

Behandlingen reducerar linjer och rynkor samt förebygger uppkomsten av nya. Även lös hud på kroppen kan strams upp eftersom LPG gör att kroppens produktion av elastin och kollagen ökar. Dessa två är kroppens uppstramningshormoner.

Gör det ont?

I regel – nej. Sen kan det absolut kännas en del på insida lår samt på ställen där man har mycket slagg och är hård i bindväven. Detta brukar ge med sig efter ett par behandlingar. Men de allra flesta tycker behandlingen är enbart skön, superskön dessutom.

Kan man få en behandling som gravid?

Det kan man. Innan vecka 12 erbjuder vi endast behandling för ansiktet. Efter vecka 12 är man välkommen att köra på kroppen. Gravida lägger ofta på sig en hel del vätska som dessutom kan vara smärtsamt. Detta kan LPG hjälpa dig att minska. Vi ägnar oss inte åt fettreducering eller dylikt på gravida. Utan behandling som havande är just för vätskedepåer eller enbart för att det är avkopplande, skönt och kan minska smärtan som många gravida upplever i svanken.

Får man fula märken efteråt?

Nej inga märken efter behandling.

En behandling hos oss bokas på bokadirekt.se. Sök på LPG och Eskilstuna så kommer CRfitness i samarbete med Balansportalen upp. Hoppas vi ses ♥

/ / Blogg

Det känns som att hela världen mår dåligt

Nästan så i alla fall. Överallt så möts jag utav texter och ord om att folk mår så himla dåligt. Riktigt dåligt. Det är skrämmande tycker jag! Samtidigt som det är jättebra att det numera börjar bli socialt accepterat att öppet berätta att man mår dåligt. Kanske har det alltid varit såhär bara att folk mått dåligt i det tysta.? Eller så mår folk i allmänhet sämre idag. Jag vet inte.

Jag kan ärligt säga att jag mår riktigt bra. I höstas/vintras hade jag en dipp som jag tidigare skrivit om. Jag var helt ärlig och öppen om det och jag tror det var en utav nycklarna till att jag tog mig ur det relativt fort. För mig var det viktigt att visa en sann bild om hur saker och ting låg till. Jag är en väldigt ärlig människa och jag klarar inte av falskhet.

Men är det så att folk mår sämre idag än man gjorde förr? Vad tror ni? Är det alla sociala medier som triggar eller vad beror det i så fall på?

Jag kan förstå att man lätt kan dras med utav allt man ser på Instagram, bloggar, Facebook mm. Folk verkar ha allt, göra allt och vara sådär superlyckliga dygnets alla timmar. Och så kanske vissa har det, vad vet jag, men flertalet?? Nej knappast!

Jag tror man måste lära sig att sålla. Lära sig att förstå att det många visar upp inte alltid är deras vardag, det de har eller så de mår. Man får inte dras med i tänket att allting måste vara perfekt och att man alltid måste ha de senaste prylarna. Varken psyket eller ekonomin klarar av det.

Jag tycker själv att jag visar upp en väldigt rättvis bild på mina sociala medier. Är jag glad visar jag det. Är jag kär visar jag det. Är jag ledsen visar jag det. Livet går upp och ner och så gör även mitt Instagramkonto.

Jag blir rädd av att ständigt läsa om hur dåligt folk mår men samtidigt glad att det skrivs ut. Glad att vi äntligen kanske är påväg åt rätt håll där psykisk ohälsa inte är något tabubelagt. Glad att folk äntligen vågar visa sitt inre. Det är inget att skämmas för ♥

/ / Blogg

Varför kostschema?

Jag upplever att det finns en enorm okunskap när det kommer till att äta efter ett kostschema. Många har förutfattade meningar om vad det är och vad det innebär som inte är i närheten utav verkligheten. Det är synd! Det är jävligt synd skulle jag faktiskt vilja påstå!!

Världen blir bara osundare och osundare. Mitt i detta så har vi extremt kunniga människor som sitter på kunskapen om hur just DU skulle kunna bli hälsosam och må bra! Just DU skulle kunna nå dina mål utan att behöva plåga kroppen, svälta dig själv eller må dåligt. Just DU skulle kunna lära dig äta rätt för resten av livet!

Är du som många andra och funderar över frågorna nedan? Jag har besvarat dem så kort och enkelt som möjligt:

Varför ska man äta på kostschema?

För att kroppen förtjänar det. För att de allra flesta äter på tok för lite. För att kunna leva längre. För att orka med vardagen. För att nå sina mål. För att vara den där energifyllda föräldern som man vill vara. Ja det finns massa anledningar.

Vad lär man sig?

Man lär sig leva och må bra skulle jag vilja svara. Faktiskt! Du lär dig vad din kropp behöver ha för att må så bra som bara den kan.

Hur länge ”håller det”?

För resten av livet. Du får nyckeln och kunskapen om hur just du ska äta och vad just din kropp behöver. Den kunskapen varar livet ut!

Är det en diet?

Absolut inte!! En diet förknippar jag med något kortvarigt och relativt osunt. Detta är information om hur du ska förhålla dig till mat för resten av livet. Ingen 4 veckors tuff åtstramning!

Är det extremt och måste alla i familjen äta olika maträtter?

Absolut inte. Du äter vanlig mat precis som resten av familjen. Skillnaden är att du tar den mängd som din kropp behöver. Det vanligaste är att man äter för lite så det gäller att få i sig tillräckligt.

Hur ser ett kostschema ut?

Du får en uträkning där det står hur många kalorier du behöver varje dag. Dessa kalorier är sedan uppdelade i mängd protein, fett och kolhydrater. Vidare så ser du exempel på hur du ska lägga upp frukost, mellanmålen (ofta 3 st) samt lunch och middag. Är du dessutom en betalande kund hos CRfitness så får du tillgång till en receptbank med en mängd goda, nyttiga och inspirerande recept.

När du köper ditt kostschema hos CRfitness så ingår det alltid 12 veckors coachning online där du får hjälp med precis allt. Peppning, råd och stöd. Hur bra är inte det?

Så vad väntar du på??? Beställ NU! Och ja just det – just nu får du 20% rabatt vid köp av kost- och träningsschema. Maila info@crfitness.se, ange koden ”stoltcoach20” vid beställning och ta ditt första steg mot ett längre liv ♥

/ / Blogg

Hur hälsosam är jag egentligen

För några dagar sedan gjorde jag en hälsokontroll för att se hur hälsosam jag egentligen är. Detta är i samarbete med werlabs.se och jag gjorde hälsokontroll XL som är ett blodprov. På bilden nedan ser ni vad det är man kontrollerar.

Så vad fick jag för resultat då? Inte helt förvånande så ser nästintill alla punkterna superbra ut. Med tanke på hur jäkla bra kosthållning jag har med kostschema från crfitness så är jag inte förvånad.

Vitaminer och mineraler har jag ingen som helst brist på. D-vitamin låg till och med på en optimal nivå 😀👍

Sköldkörteln fungerar fint och blodsockret ligger på en perfekt nivå. Även blodfetterna var bra.

Det enda som fanns att anmärka på var mängden vita blodkroppar som låg precis under normal samt ALAT-värdet som istället låg snäppet högre. Dock var inget utav dessa resultat något att oroa sig över utan det kan bero på medicin eller liknande.

Jag tar p-piller samt allergimedicin, jag antar att det kan vara den senare som påverkat. Men jag vet inte. Inget konstigt i alla fall och det påverkade inte mitt immunförsvar. Vilket jag skulle haft svårt att tro då jag i princip aldrig är sjuk 😉

Kort och gott min kropp är i toppskick och den får i sig allt den behöver och i rätt mängd 🙏 Superkul och intressant att göra detta testa. Vill du också göra det så använd koden crfitness vid beställning så får du 10% rabatt.

Du beställer enkelt provet på werlabs.se och sedan besöker du närmsta provtagningsställe. Svaret kommer på deras hemsida inom några dagar och du får både sms och mail om det. Superbra och superenkelt 👍

Jag rekommenderar det verkligen 👌

/ / Blogg

Endast 1 vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar till SummerBoost 2018 startar. Jag hoppas verkligen du har anmält dig? Om inte så klicka HÄR. Lördag den 14/4 är sista dagen att anmäla sig så se till att göra det NU!

Vi är redan över 100 personer , startklara och redo att köra. Om jag var taggad inför Kickstart så är det ingenting mot vad jag är nu.

Jag älskar att få äran att jobba för CRfitness. Tänk att lilla jag får chansen att förändra folks liv. Förlänga folks liv. Nu är ju inte jag varken kostrådgivare eller PT i teamet men jag är ett ansikte utåt, en hälsoinspiratör och dessutom så jobbar jag ju med LPG vilket är precis lika livsförändrande det!

Föresten när vi ändå är inne på LPG. Har du testat? Från och med nästa vecka så kommer jag jobba 40% med LPG och det blir främst måndagar och tisdagar jag kommer jobba, även lite helgpass. Boka gärna in er så lovar jag att ta väl hand om er! 🙂 LPG är magiskt ♥  Klicka HÄR för att boka tid. En prova-på-tid kostar bara 500 kr 🙂

Ha en fantastisk vecka alla goa läsare!! ♥

/ / Blogg
Laddar…