Bloggen

Endast 1 vecka kvar!

Nu är det bara en vecka kvar till SummerBoost 2018 startar. Jag hoppas verkligen du har anmält dig? Om inte så klicka HÄR. Lördag den 14/4 är sista dagen att anmäla sig så se till att göra det NU!

Vi är redan över 100 personer , startklara och redo att köra. Om jag var taggad inför Kickstart så är det ingenting mot vad jag är nu.

Jag älskar att få äran att jobba för CRfitness. Tänk att lilla jag får chansen att förändra folks liv. Förlänga folks liv. Nu är ju inte jag varken kostrådgivare eller PT i teamet men jag är ett ansikte utåt, en hälsoinspiratör och dessutom så jobbar jag ju med LPG vilket är precis lika livsförändrande det!

Föresten när vi ändå är inne på LPG. Har du testat? Från och med nästa vecka så kommer jag jobba 40% med LPG och det blir främst måndagar och tisdagar jag kommer jobba, även lite helgpass. Boka gärna in er så lovar jag att ta väl hand om er! 🙂 LPG är magiskt ♥  Klicka HÄR för att boka tid. En prova-på-tid kostar bara 500 kr 🙂

Ha en fantastisk vecka alla goa läsare!! ♥

/ / Blogg

Vi är så j*vla bra!!

Alltså jag tror inte folk fattar hur jäkla bra CRfitness är och hur kompetenta vi allihop i teamet är, varenda en utav oss! Teamet är utrustat till tänderna med olika kompetenser och alla har utbildningar som är up to date och allt material, maskiner och utrustning är det allra senaste. Vi på CRfitness ligger i framkant. Verkligen!

Vad kan vi erbjuda er för kompetens då? Jo det mesta skulle jag vilja svara. Vi har en eller flera:

  • personliga tränare
  • kostrådgivare
  • LPG-terapeuter
  • beteendevetare
  • crossfitcoacher
  • gruppträningsinstruktörer
  • mamarehabtränare
  • inspiratörer

Vi har rubbet!! Jag är så otroligt stolt att få delta i detta team och ständigt få chansen att utvecklas som person med nya utbildningar och utmaningar.

SummerBoost 2018. Är du med på det? Klart du är!! Jag är såååå taggad! Vet du mot förmodan inte vad det är så drar jag här en snabbversion. Kickstart 2018 blev en dundersuccé så nu ger vi er SummerBoost 2018! 🙂

6 veckor där kostschema, flera träningsprogram bl.a. med minibands, specifika för mage och rumpa mm ingår och tillgång till en sluten Facebookgrupp där alla medlemmar samt flera utav CRfitness coacher hjälper, stöttar och vägleder er genom dessa 6 veckor. Konceptet är svinbra och de 200 medlemmarna i Kickstart var mer än nöjda efter sina 6 veckor.

Priset är endast 799 kr och du anmäler dig HÄR. Den 16 april kör vi igång mot en bättre hälsa, mot en livsstil som håller, en hälsosammare vardag och ett bättre liv. Häng på!

/ / Blogg

Varför fokuserar vi på det dåliga?

Jag upplever att människor över lag är väldigt duktiga på att lägga mer fokus på negativa saker än positiva saker. Känslor som hat, skam, skuld, ångest och ledsamhet får ofta mer utrymme än kärlek, glädje, stolthet, mod och hopp. Varför är det så? Det är ju faktiskt inte särskilt konstigt att många där ute inte mår så himla bra.

Jag tror att vi skulle behöva lägga mer energi på det bra i våra liv. För visst finns det något bra! Det krävs dock övning för att lära sig tänka positivt. Lite sorgligt egentligen att vi ofta har något inbyggt som gör att det är lätt att tänka negativt medan det behöver tränas upp att tänka tvärtom. Självklart gäller inte detta alla men i grova drag tycker jag det är såhär.

Är du till exempel en väldigt gul människa så behöver du nog inte träna särskilt mycket på att vara positiv och se saker från den ljusa sidan. Det ligger dig ofta helt naturligt. Är du istället väldigt blå precis som jag så krävs det lite mer övning och tid för att få till det.

Många går och väntar på att saker och ting ska ske, ändras eller inträffa för att de ska få chansen att KUNNA se saker från den positiva sidan. Det tror jag är fel. Jag tror du ska börja NU! Det handlar inte om att du på något sätt ska slåss mot de tråkiga tankarna som tynger dig utan det handlar snarare om att skifta fokus. Lär dig acceptera det negativa men lär dig också att se det positiva och aktivt välja att lägga mer energi där.

Kan jag kan du ♥

/ / Blogg

DISC analys – hur spännande är det inte?

I helgen hade vi teamträff med nästan hela vårt stora team. Superkul och även inspirerande och lärorikt! Vi fick nämligen äran att lyssna på Peter Paunovic grymma inspirationsföreläsning om hur man blir en bättre säljare. Jag hade extremt låga förväntningar innan och tänkte att ”det där är ingenting för mig”. Tji fick jag och eftersom jag inte är en sån som inte kan erkänna när jag har fel så kan jag nu skriva: JAG HADE TOKFEL! Herrejävlar vad bra föreläsningen var!

Jag har länge varit intresserad utav detta med DISC-analys och lätt kunnat placera mig i den blåa kategorin människor. Det jag däremot inte riktigt kunnat se är vilken min andra färg skulle vara. Vissa människor är koncentrerat en färg, andra är två och en del kan till och med vara en blandning utav alla.

Blå är väldigt klockren på mig i de flesta fall då jag är extremt noggrann, organiserad, punktlig och ett stort kontrollfreak som ständigt måste veta när, hur och varför. Men under Peters föreläsning så slog det mig att jag även är väldigt grön i mitt beteende. Så min kombination är alltså blå/grön.

Jag har absolut inte svårt att fatta beslut och tar dem ofta blixtsnabbt, under förutsättningar att det inte drabbar så många fler än mig. Är det däremot ett större beslut som andra kan bli lidande av eller där jag känner att jag ”ställer till det” för andra genom att gå min väg så har jag jättesvårt att fatta det beslutet. Typiskt grönt beteende att vara lojal, trofast och ha svårt med beslutsfattande.

Jag har nu även börjat lyssna på boken ”omgiven av idioter” och herregud så bra den är! Jag är totalt såld utav detta med DISC-analys och kan knappt möta en människa utan att jag direkt börjar analysera och försöka placera in denne i en färg eller en färgkombination.

Vad har detta med att var en säljare att göra då? Jo, sååå mycket! Det handlar om att lära sig bemöta människor. Att lära sig se beteenden och förstå varför andra agerar som de gör. Jag kan inte bemöta en blå människa på samma sätt som en gul. Den blåa skulle då uppfatta mig som oorganiserad, flummig och okunnig. Skulle jag bemöta en grön människa på samma sätt som en röd så kommer jag ses som bossig, arrogant och gapig.

Så himla intressant och lärorikt! Jag tipsar alla om att läsa denna bok och att gå på Peter Paunovics grymma inspirationsföreläsning. Den fick mig verkligen att öppna upp ögonen för helt andra sätt att se på människor.

/ / Blogg

Kickstart 2018 – ”Vi är i mål”

Så var dagen här! Kickstart 2018 är slut och dessa 6 veckor har gått galet fort måste jag säga. Jag tror dock inte jag talar bara för mig själv när jag säger att resan ändå inte är slut. Livet går inte tillbaka till så som det var innan bara för att Kickstarten är över. Resan fortsätter och en ny livsstil har påbörjats.

Det är otroligt glädjande att läsa alla positiva kommentarer från deltagarna och jag känner att det här var ett vinnande koncept som verkligen gick hem. Bilderna nedan talar för sig själva och jag tror inte jag behöver säga så mycket mer ♥

/ / Blogg
Laddar…