Veckorna tickar på i en rejäl fart just nu. Kanske för att det är så otroligt mycket att göra hela tiden så man knappt hinner tänka ibland. Jag räknade ut att jag just nu har jobb för nästan 3 personer, plus en familj med 3 barn(!!) Jag vet inte riktigt hur jag gör det med det är ju inte konstigt att vissa saker glöms av ibland.
Men nu är det inte länge kvar tills jag får in min kollega som ska ta över all admin för CRfitness. Det är så otroligt mycket med en översvämmande Inkorg, fakturering, samarbetsavtal osv. Jag längtar!
Vi spelade in vårt premiäravsnitt av vår egna podcast igår. Det känns så häftigt och säga det “-Vår podcast!” Vi har liksom en podd. Så roligt. Nu hoppas vi bara att någon komme vilja lyssna på den. Det vore ju jätte tråkigt annars. Haha.
Premiäravsnittet släpps på fredagsmorgon så nedräkningen har börjat. Jag längtar…..
Idag är det fettisdagen och vi har haft fullt upp på caféet med att baka gluten och sockerfria semlor. Responsen har varit fantastisk och vi har fått höra att våra glutenfria bakelser är supergoda och har en bra konsistens. Bra betyg!! För den som inte testat ännu, gör det.
Idag hade vi även en workshop med Helena som är vår samarbetspartner från “crossfit fristaden” Hon är så otroligt duktig på Mammarehab som vi vill kalla det. Vi har nu lärt ännu fler mammor att aktivera och kontrollera sina inre magmuskler och DET är lycka. Mer info om detta kommer inom kort?
Nu vinn vi att det blir fredag!!!!! Åh, jag längtar….